Notaris Amerongen

Het notariskantoor voor al uw zaken in Amerongen

Ben je op zoek naar een notaris in de regio Amerongen? Bij Notariskantoor Novia ben je aan het juiste adres. Wij zijn een gerenommeerd notariskantoor dat voorziet in een breed aanbod van specialisaties.

Ons Notariskantoor

Bij Notariskantoor Novia vinden wij kwaliteit, betrokkenheid en enthousiasme belangrijk. Wij weten waar we het over hebben en zetten graag onze kennis in om jou te helpen. Door één op één contact weten wij precies wat er bij jou speelt. We luisteren naar jouw verhaal en denken met je mee. Zo voorzien wij jou van het beste advies dat past bij jouw persoonlijke situatie.

Wat onze notarissen voor jou kunnen betekenen

Of je nu in Amerongen op zoek bent naar persoonlijke regelingen zoals het opstellen van een testament, het kopen van een woning of een bedrijfspand, of de start van je eigen bedrijf. Wij zijn jouw notaris voor particuliere zaken als:

Onze notarissen ontzorgen jou op zakelijk gebied:

  •  BV oprichten;
  •  Stichting oprichten;
  •  Aandelenoverdracht;
  •  Bedrijfsopvolging;
  •  Overdracht vastgoed;
  •  Mediation.

Notarissen in Amerongen

Wij helpen je graag verder. Notariskantoor Novia is gelegen op de rand van de prachtige Utrechtse Heuvelrug, in Veenendaal. Ons kantoor is een kwartier verwijderd van Amerongen. Wij zijn jouw betrouwbare gesprekspartner en staan voor je klaar bij de meest belangrijke momenten in jouw leven. Dit doen wij door met een team van gedreven en enthousiaste medewerkers te luisteren naar jouw verhaal en mee te denken in jouw persoonlijke situatie.

Neem contact met ons op!

Wij weten dat jouw behoefte directe aandacht verdient en met de grootst mogelijke zorg behandeld verdient te worden. Neem daarom snel contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek. Je bent van harte welkom op ons kantoor in Veenendaal, in de buurt van Amerongen.

Stuur ons een mail!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.