Geschiedenis

Onze geschiedenis

Tot ver in de twintigste eeuw was er slechts één notaris in Veenendaal. In 1975 kwam daar verandering in door de benoeming van Ph.H. Grasser. Hij vestigde zijn notariskantoor aan de Kerkewijk 25. In 1992 overleed Ph.H. Grasser. Kort daarop werd hij opgevolgd door mr. Menno Vinke, die zijn intrek nam in het kantoor aan de Kerkewijk.

In 2001 verhuisde het notariskantoor naar de Kerkewijk 126. De verhuizing werd op 21 september dat jaar gevierd met een officiële opening door de burgemeester van Veenendaal. In 2010 fuseerde het kantoor met het notariskantoor van mr. Van der Veer. Echter verliet mr. Van der Veer twee jaar later alweer het notariskantoor om in Rumpt te werken als notaris. Vanaf dit moment ging het notariskantoor verder onder de naam ‘Notariskantoor Vinke’.

Na bijna 25 jaar notaris te zijn geweest in Veenendaal, besloot mr. Menno Vinke in 2017 om met pensioen te gaan. Op 1 april droeg hij daarom het stokje over aan mr. Saskia Lucassen.

Met mr. Saskia Lucassen als notaris is het kantoor sinds 8 juni 2017 verder gegaan onder de naam ‘Notariskantoor Novia’. Op 23 oktober 2019 is mr. Heleen Vink benoemd tot ‘Toegevoegd notaris’. Eind 2021 verhuisde ons kantoor naar de Kanaalweg 14a in Veenendaal.

Stuur ons een mail!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.