Wat is jouw testamentmoment?

Je eerste kleinkind, een nieuwe liefde of een nieuw bedrijf. Vaak denk je op dit soort momenten niet meteen aan een testament. Terwijl het wel belangrijk is om je zaken goed te regelen. Dergelijke gebeurtenissen zorgen namelijk vaak voor een grote verandering in je leven.

Met een testament bepaal je zelf wat er met je bezittingen gebeurt na je overlijden. Door dit goed vast te leggen voorkom je moeilijke situaties, niet alleen voor jezelf maar ook voor je erfgenamen. Om erachter te komen waar je op moet letten bij het opstellen van een testament, kun je de check doen van www.testamentmoment.nl. De vragen in de checklist helpen je na te denken over de mogelijkheden van je (nieuwe) testament en wat jij belangrijk vindt om daarin vast te leggen. Na het invullen ontvang je een overzicht met de belangrijkste aandachtspunten op basis van de antwoorden die je hebt gegeven.

Wil je meer informatie over het opstellen van een testament of een afspraak maken? Neem dan contact met ons op. Je bent van harte welkom op ons kantoor.

Deel dit bericht